Zondag 20 mei - Slotdag

Scouts & Gidsen Kortenberg nodigt u van harte uit op de eerste editie van onze ‘Slotdag’! Deze dag vormt een vernieuwde combinatie van onze vroegere BBQ en ledenactiviteit.

“Wat houdt dat precies in?”, vraagt u zich ongetwijfeld af. Het wordt een dag waarop zowel jong en oud aan hun trekken zullen komen. Voor de kinderen voorzien wij een hele namiddag vrij speelplezier met onder andere springkastelen (Jaja, je leest het goed: meer dan één springkasteel!), sumopakken, karaoke, een voetbaltoernooi… Noem maar op!

In de voormiddag zal er op de parking van Colomba een rommelmarkt plaatsvinden waarvoor iedereen zich hier (https://goo.gl/forms/m0rt6vMxyk87Ajur1) kan inschrijven. Voor €5 is dat stukje parking deze voormiddag van jou!
Maar het einde van de rommelmarkt betekent niet dat je huiswaarts moet keren. Wij houden gedurende de hele namiddag ook een scoutscafé open waar je je dorst kan komen lessen en ook je buik (die ongetwijfeld al aan het grommen zal zijn) kan komen vullen met pasta, nacho’s…

Behalve al deze plezierige dingen zijn er ook al enkele praktische zaken die je op deze dag kan afhandelen. Je kan vandaag al je kind inschrijven voor het kamp, waarna je ook meteen het kampboekje mee naar huis krijgt. Elke tak zal ook een infomoment houden voor het kamp. De leiding staat uiteraard ook heel de dag ter jullie beschikking, dus aarzel zeker niet om vragen te stellen!
Je ziet het al, weinig redenen om niet te komen dus!

CONCREET:
**20 mei van 12u-20u
**Rommelmarkt van 10u-... (Schrijf je hier in: https://goo.gl/forms/m0rt6vMxyk87Ajur1)
**Inkom kinderen: €7 --> toegang tot alle springkastelen en dergelijke
**Doorlopend scoutscafé en versnaperingen
**Kampinschrijvingen & kampboekjes
**Timetable infomomenten kampen:
- 14u: Kapoenen & Deugnieten
- 15u: Welpen & Kabouters
- 16u: Jongverkenners & Jonggidsen
- 17u: Givers
- 18u: Jin
**Voetbaltoernooi: https://www.facebook.com/events/428411867616701/?ti=cl

Wij kijken er alvast naar uit om jullie talrijk te mogen verwelkomen !

Tot dan!

Groepsploeg, leiding en jin