Zaterdag 15 september - Overgang

Het is weer zover, we kunnen stilaan beginnen aftellen naar 15 september. Het scoutsjaar gaat dan opnieuw van start!

Zoals gewoonlijk verwelkomen wij de oudstejaars al op vrijdagavond, zodat zij zich helemaal kunnen voorbereiden op hun nieuwe tak.

Zaterdagmiddag beginnen we dan aan de "echte" overgang.
De leiding wordt bekendgemaakt, de oudstejaars gaan naar een nieuwe tak en we leren elkaar allemaal al wat beter kennen.
Uiteraard hebben wij ook voor de ouders weer opvang voorzien: zij kunnen zich vermaken op ons doorlopend scoutsterras, waar de jin iedereen van drank, pasta's & hamburgers zal voorzien.

Als de avond valt, gaat onze jaarlijkse Melkfuif ook weer van start. Voor elk kind wat wils; van een springkasteel tot (glitter)tattoo’s
Ook nu is iedereen nog welkom om iets te komen drinken op ons scoutsterras.

Concreet:

** Oudstejaars worden vrijdagavond om 19u30 verwacht en nemen slaapgerief + €10 mee.

**Andere leden + nieuwkomers zijn welkom zaterdagmiddag om 13u30 en nemen €5 mee voor een hapje en een drankje.

**De overgang eindigt om 17u, maar niet getreurd want om 18u begint de enige echte MELKFUIF!

Hou alvast 15 september vrij in jullie agenda, tot dan!
Groepsploeg, leiding en JIN