Scoutsvriendendropping

Zoals al zovele jaren organiseren de scoutsvrienden van scouts Kortenberg ook dit jaar weer onze welbefaamde dropping, dit maal op zaterdag 8 december!
Waarom zou u op een koude winternacht in hemelsnaam aan een tocht beginnen? Wij sommen even de voordelen voor u op:
- Je kan voor de snelste tijd gaan en een prachtige biermand winnen!!! Al zijn er onderweg ook zaken te vinden!!!
- Je haalt nog eens een stevige frisse neus in de donkere dagen waar je niet veel anders doet dan binnen zitten. Lekker gezond!
- Het is een perfecte moment om een reünie te houden,een teambuilding, of gewoon met een groep vrienden. Er worden onderweg vaak tonnen herinneringen, veel moppen, lichte tot zware discussies en nog veel geleuter bovengehaald. Groepen zijn van 4 tot 10 personen, alle leeftijden kunnen deelnemen.
- Je leert de velden, de bossen en kleine wegjes in Vlaams-Brabant kennen. Elk jaar zijn er weer veel mensen verbaasd van hoe we er weer in geslaagd zijn in een dichtbevolkt gebied tochten uit te stippelen waar je amper op staart stapt!
- ideale gelegenheid om u te verkleden, zoals zovelen u hebben voorgedaan.
- Je frist je oriëntatietechnieken nog eens op, of je leert ze. Heel leuk, en altijd een goede toevoeging aan je skills!
- Je krijgt bij aankomst een warme hap en een drankje, en je kan nog kiezen om lekker blijven hangen of de eerste bus te nemen die je terug naar Kortenberg brengt!
Redenen genoeg om ook dit jaar weer deel te nemen! Inschrijven kost €15 pp, waarin de volgende zaken inbegrepen zijn:

- Tochtbeschrijving
- busrit naar en van drop plaats
- verzekering
- warm hapje en drankje op het einde van de rit
- een hoop leute en plezier.
Inschrijven kan via de Ticket URL (vanaf dat deze online staat), waar je ook nog eens het reglement kan overlopen, en de technieken die gebruikt worden.

Inschrijven via: http://dropping.scoutsvrienden.net