Nieuws

Zoals al zovele jaren organiseren de scoutsvrienden van scouts Kortenberg ook dit jaar weer onze welbefaamde dropping, dit maal op zaterdag 8 december!

Na twee gloeiende edities en 12 maanden verademing, is Klapmosfeer back in business.

Het is weer zover, we kunnen stilaan beginnen aftellen naar 15 september. Het scoutsjaar gaat dan opnieuw van start!

Na een geweldige open-air jubileum-editie brengen we u dit jaar wederom een gweldig smaakvolle trappistenavond!

Scouts & Gidsen Kortenberg nodigt u van harte uit op de eerste editie van onze ‘Slotdag’! Deze dag vormt een vernieuwde combinatie van onze vroegere BBQ en ledenactiviteit.

Hebt u ook soms nog is zin om eens goed los te gaan, op heerlijke muziek? Dan serveert de jin van Kortenberg u de ideale formule: de 30-plusfuif! Omdat de moves van de oudere generaties vaak beter zijn dan die van ons!

Lekker op kamp is terug en dat betekent dat we weer voluit flapjes sparen om gratis heerlijke melk voor op kamp te kunnen verdienen.

Om zoveel mogelijk flapjes te sparen hebben we jullie hulp nodig! Hoe gaat het in zijn werk?

De Jin van scouts Kortenberg nodigt jullie enthousiast uit op een gezellig pastafestijn! Laat je culinair verleiden door onze sterrenkoks. Zij zorgen voor een gevarieerd aanbod van pasta's, dessertjes en drankjes.

Doe jij binnenkort een online aankoop? Denk eens aan Trooper, waar we met onze scouts recent zijn aangesloten!

De Givers van Kortenberg presenteren jullie .......... KAAS & WIJN!

Kom op zaterdag 11 november genieten van een lekker stukje kaas en een heerlijk glaasje wijn.