Zondag 31 maart

Tis zomertijd!! We gaan er vandaag extra van genieten want de Europarlementsleden van de transportcomissie, wil afschaffiing van deze halfjaarlijkse switch tegen 2021! Doe je dansbenen aan en begeef je in scoutsuniform naar de lokalen van 2 tot 5!

Zaterdag 6 april

GROEPSFEEST!!! De deuren openen om 19uur, om jullie van een fantastische show te voorzien vanaf 19u30! Inkom van de leden is Gratis en Niet-leden betalen 4 euro! Extra informatie over de repetitie volgt via mail!

Zondag 7 april

Geen vergadering, we moeten allemaal nog bekomen van onze heftige show van gisteren!

Zondag 14 april

Wij zijn de mannen. De mannen die het gas doen branden. Om dan de brandweer het te laten blussen natuurlijk. Vandaag doen we wat Jan de brandweerman élken dag doet! Kom allemaal van 2 tot 5 in brandweeruniform.

Zondag 21 april

Geen vergadering, maar wel goed paaseitjes zoeken!! Xxxxxxxxxx probeer er meer als chikai te vinden!

Zondag 28 april

Bandar heeft gisteren zijn tandenborstel in de wc laten vallen. Akward!! Hopelijk durft hij vandaag nog naar de vergadering te komen. Komen jullie medeleven betuigen van 2 tot 5 uur in uniform.