Kapoenen

Zondag 31/03:

Volgende week mogen wij op het grote podium van Colomba staan!!! Maaaar daarvoor moeten we wel een megavetkeicool dansje hebben… Haal je beste dansmoves dus boven en kom deze van 14u tot 17u tonen aan onze scoutslokalen. We hebben zo veel mogelijk Kapoenen nodig zodat wij het beste dansje hebben!!!!!

Zaterdag 06/04:

Eindelijk is het zo ver, ons jaarlijks groepsfeest! We hebben kei hard geoefend op ons dansje en vanavond mogen we dit tonen aan al onze mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, broer en zussen. De deuren gaan open om 19u, de show zelf start om 19u30. Leden mogen gratis binnen, niet- leden betalen een inkom van 4 euro. Extra informatie over de repetities volgt via mail en Facebook, hou deze dus zeker goed in de gaten!

Zondag 07/04:

Gisteren hebben we zo goed gedanst dat we vandaag even moeten uitrusten!

Het is dus geen vergadering.

Zondag 14/04:

Huuuuh de leiding komt niet vandaag, maar het is wel vergadering??? Vandaag krijgen jullie voor 1 keer nieuwe leiding! Zijn jullie ook zo benieuwd? Kom dan zeker naar onze scoutslokalen van 14u tot 17u.

Zondag 21/04:

Wij gaan paaseitjes zoeken bij ons oma vandaag, dus het is geen vergadering! Vrolijk Pasen lieve Kapoenen.

Zondag 28/04:

We hebben vorige week veel te veel paaseitjes gegeten, daarom hebben wij de ideale vergadering gepland! Trek jullie meest sportieve outfit aan want vandaag gaan we heel de dag sporten! Daag de leiding uit van 14u tot 17u aan onze scoutslokalen.

Wat vliegt de tijd snel zeg, de maand is weeral om! Hopelijk hebben jullie jullie even hard geamuseerd als de leiding!

Dikke zoenen van jullie allerleukste, liefste en mooiste leiding

Dhole, Scara, Yoda, Beo en Fila