Kabouters

Zondag 31 maart

De laatste dag van maart is aangebroken, laten we deze dan maar op een zeer toffe manier afsluiten! Dit doen we uiteraard door van 14u tot 17u in uniform aan onze lokalen te staan met een brede glimlach :)))

Zaterdag 6 april

Vandaag is het groepsfeest! We gaan iedereen eens laten zien wat voor dancemoves we in petto hebben en we maken er een spetterende show van!!! De deuren gaan open om 19u en de show start om 19u30. De inkom in 4 euro voor niet-leden, leden zelf zijn gratis. Extra informatie over repetities en dergelijke volgen nog via mail. Tot dan!

Zondag 7 april

We hebben gisteren de pannen van het dak gedanst, dus zijn we heel erg moe vandaag. Laten we samen maar eens goed uitrusten vandaag, geen vergadering dus!

Zondag 14 april

Jeeej het is paasvakantie, dat gaan we deze vergadering vieren! Kom allemaal van 14u tot 17u in uniform aan onze lokalen en dan zetten ze samen de vakantie in!

Zondag 21 april

Vandaag gaan we veeeeel te veel paaseitjes hebben gegeten, dus laten we maar thuisblijven (om nog meer paaseitjes te kunnen eten ;) ). Geen vergadering vandaag!

Zondag 28 april

Vandaag gaan we lekker kokkerellen! Neem allemaal maar een lekker vleesje of iets dergelijks mee, wij zorgen voor de groentjes en de rest! De vergadering is vandaag van 11u tot 14u in uniform aan onze lokalen. SMULLENNN

We komen dichter en dichter bij het kamp ladies!!! We gaan er van die laatste maanden nog superdupermegafantastischleuke vergaderingen van maken xxxxx

Veel liefs,