Givers

29-31 maart

WEEKEND! Super vet joh. Door een tekort aan inschrijvingen hebben de verantwoordelijken van ons District Macadam beslist om het Erika-weekend niet te laten doorgaan. Maar niet getreurd, ons weekend wordt zowizo vele toffer! Normaal gezien hebben jullie hier ook een mailtje ontvangen met verdere instructies. Helaas Pindakaas, een geit maakt geitenkaas! Check ulder mail dus!

Zaterdag 6 april

Het is groepsfeest in Colomba. Tijdens deze avond gaan we onze beentjes losschudden, onze haren omzwaaien en wuiven naar onze mama en papa alsof ons leven er van af hangt! Jullie mogen met heel de familie afkomen vanaf 19u, de deuren gaan open. Een halfuurtje later -19u30 - begint de spetterende show. Extra info en uren over de generale repetities zullen jullie ontvangen via mail en/of zien verschijnen op Feesboek. TOT DAN!

Zondag 7 april

Het is GEEN vergadering. Vandaag kijken we terug op onze show, hoe mooi we gedanstst hebben en hoe hard we hebben gezwaaid naar het publiek. Wij als leiding zijn trots op jullie en hopen dat jullie ervan hebben genoten. Jullie verdienen een vrije dag, met de benen in de lucht en een glas melk in het hand. Geen vergadering xxx

Zondag 14 april

HMMMMMM, 14 april. Dit is een zondag, en dat begint met de letter Z. Zon begint ook met een Z, maar eindigt dan weer met een N. Nooit, Never en Nimeer beginnen dan weer met de letter N. Wij zien het verband tussen deze woorden, maar zien jullie dat ook? Laatste letter is een Q, maar die levert dan weer veel punten bij Scrabble. Scrabble, een gezelschapsspel. Een woord met 4 lettergrepen, maar wat is dat nu weer, lettergrepen? Voor deze vraag moet je in piekfijn uniform komen naar de scoutslokalen. Vertrouwde uren, gaande van 14u tot 17u. Kom dat zien, kom dat zien, een herhaling, weeral een taalverschijnsel... Raar toch, dit tekstje?

Zondag 21 april

Het is GEEN vergadering want het is Pasen. Eet niet te veel chocolade eitjes want anders hebt ge buikpijn. Uw oma wilt een dikke kus van u, dus ga die maar geven. Ons mag je ook altijd een dikke smakkerg geven, maar dan pas volgende week want het is dus gene SKOUTS dit weekend. Groeten aan de kids, achter de rits, alles kids?

Zondag 28 april

Vergadering van 2 tot 5 en de zon zal schijnen op jullie uniform. Wij hebben het gevoel dat jullie iets missen, klopt dat? Een gevoel van onzekerheid, van gemis... Natuurlijk voelen wij als leiding dit aan en willen we hieraan werken. Jullie missen het mooie weer, de stralende zon op jullie gezichtjes, de geur van zonnecrème, de pijn van te verbranden. WIJ WILLEN ZON! Kom naar de scouts met een goed humeur en pray for the sun!

Jullie favoriete giverleiding

Franky, Timmy, Linde, Annabel en Machiel.