Leiding

De leidingsploeg

Onze leidingsploeg bestaat dit jaar uit 38 enthousiaste, gemotiveerde leiders. 19 jongens en 19 meisjes. Samen zijn we goed voor 59 jaar ervaring als scoutsleider.

Groepsleiding

Ook wel: de leiding van de leiding. Thijs, Mariek, Isaac & Jan Pieter zijn begonnen aan hun tweede jaar groepsploeg en vanaf dit jaar zal Mariek (Jongverkenners-leiding) hen versterken. Zij zorgen ervoor dat wij elke zondag ons ding kunnen doen.

Al onze financiën worden in het oog gehouden door Nathalie (Scoutsgenie). Hiernaast zorgen Franky, Shifu en Gilles voor de nodige orde in ons materiaalkot en voorzien zij iedere tak van het gepaste spelmateriaal op zondagen, weekends en kampen.

Contact

Heb je een vraag over de takwerking, neem dan best contact op met de takleiders. Aarzel niet om hen zondagmiddag voor of na de vergadering eens aan te spreken!